Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Royalty Cargo Solutions B.V. is een transporteur, die gevestigd is in Hoofddorp. Wij zijn 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar voor u. Naast regio Schiphol kunnen wij ook nationale of internationale opdrachten voor u verzorgen. Tevens staat service bij ons centraal en is het voor ons belangrijk om onze klanten tevreden te houden.

Deze service kunnen wij u bieden door de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd op Schiphol en in de transport wereld. Wij investeren in een prettige en langdurige samenwerking met u. RCS Transport heeft representatieve en betrouwbare chauffeurs in dienst die zelf de zendingen ophalen en zelf rechtstreeks afleveren op de plaats van bestemming. Bovendien beschikken wij over alle benodigde NIWO-vergunningen.

Het NIWO geeft deze vergunningen pas af als aan drie kwalitatieve eisen is voldaan. Kredietwaardigheid, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Wij hopen u van dienst te mogen zijn en mocht u interesse hebben in onze diensten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Royalty Cargo Solutions B.V. staat daarnaast ook geregistreerd in de EU-database als “Erkend Agent” onder NL/RA/00623-00. Hiermee zijn wij bekend als veilige vervoerder en zijn al uw export zendingen van een "Bekende Afzender" veilig om zonder extra screening aangeleverd te worden op Schiphol. Door deze status zijn wij ook wettelijk verplicht om een Beveiligingsadviseur Luchtvracht te hebben. Naast onze externe Beveiligingsadviseur Luchtvracht hebben wij ook onze eigen BAL in dienst. Zij is ook eventueel in staat om uw zendingen veilig te maken voor luchtvracht door middel van een "Handsearch". Hierdoor kunnen wij nog makkelijker een coördinerende rol aannemen met betrekking tot de beveiliging van luchtvracht. 

Share our website